Tule meille töihin!
Valikko
Valikko

Rekrytoinnin terveiset

Kiireinen rekrytointivuosi lähestyy loppuaan

Työvuosi 2019 alkaa olla pikkuhiljaa paketissa. Tämä vuosi on ollut POP Pankkiliitolla edellistäkin vilkkaampi rekrytoinnin saralla. Uusia positioita on luotu kasvun ja edistyksen harpatessa hurjaa vauhtia. Tänä vuonna pelkästään markkinointitiimi on kasvanut 75 %, liiketoimintatiimi 50 % ja IT-osastollemme olemme solmineet uusia työsuhteita edellisen vuoden lopputilanteeseen nähden 71 %. Koko henkilöstön määrä on kasvanut 35 %.

Olemme rekrytoivien esimiesten kanssa tehneet kovan työn etsiessämme meidän näköisiämme asiantuntijoita ja onnistuneet löytämään ahkeria ja aikaansaavia työntekijöitä, jotka rohkeasti kokeilevat uutta ja kertovat ujostelematta näkemyksensä sekä sparrailevat mielellään kollegoiden kesken ja jakavat onnistumisensa.

Arvostamme jokaisen panosta ja ammattitaitoa!

Tänä vuonna panostimme esimiesten esimiestaitojen päivittämiseen ja olen ylpeänä katsonut kuinka aktiivisesti oppeja - uusiakin - on lähdetty hyödyntämään työn arjessa. Henkilöstömme kasvaessa on tärkeätä nähdä kuinka suuri voimavara työntekijämme ovat. Heihin on ehdottomasti satsattava yhä enenevässä määrin. Vuonna 2020 siirrämme fokuksen vieläkin enemmän henkilökunnan hyvinvointiin ja panostamme työkyvyn valjastamiseen, tasapainoon ja palautumiseen sekä jokaisella työpaikalla nykyään vallitsevan muutoksen sisäistämiseen ja sen hyväksymiseen. 

Tulemme kehittymään ja kasvamaan myös ensi vuonna niin toimialallamme kuin työyhteisönä. Maltan tuskin odottaa, että pääsen haastattelemaan uusia rekrytoitavia ja löydän lisää rautaisia ammattilaisia, jotka istuvat iloisiin riveihimme, ja joiden urapolkuun me myös sovimme pitkäaikaisena työyhteisönä.

- Helena