Tule meille töihin!
Valikko
Valikko

Karoliina Leppinen

Toimittaja

Toimittajia taitaa pankeissa olla töissä harvemmin, mutta tittelini kuvaa hyvin sitä, mitä teen työkseni: kirjoitan, valokuvaan ja teen videoita.

Varsinaista toimittajan työtä teen, kun matkustan ympäri Suomea ja vierailen asiakasyrityksissämme sekä pankeissa. Tavallisesti reissulta tarttuu mukaan useampi artikkeli lukuisten kuvien kera Lähellä ihmistä -blogiimme, asiakaslehteemme Koivunlehteen ja sisäiselle uutissivullemme sekä paljon videomateriaalia, josta editoin klippejä esimerkiksi someen.

Lisäksi teen sisältöjä verkkosivuillemme ja kehitän viestintää yhdessä viestintäpäällikkömme kanssa.

Parasta täällä POP Pankkiliitossa on, supermielenkiintoisen työnkuvan lisäksi, kun saa tuntea olevansa osa huippuasiantuntijoiden joukkoa. Ja kaikki ovat vielä todella mukavia! Pulmia ei tarvitse koskaan pähkäillä yksin.

Jo pelkästään työn puitteissa olen tekemisissä vähän kaikkien kanssa ja mielestäni on ihan mahtavaa, miten hyvin täällä osataan heittäytyä. Aina ei nimittäin liikuta tiukalla asialinjalla! Esimerkiksi tässä taannoin kuvasimme someen videon, jota varten tarvitsimme jääkaappikylmän kiven ja ämpärin…

Jos olet aloittamassa täällä meillä, olen varma, että olet hyvä tyyppi. Eihän täällä muunlaisia olekaan!